Rileks Bersama Bad English

Bad English - When I See Your Smile

Bad English

When I See You Smile – Bad English

Sometimes I wonder if I’d ever make it through
Through this world without having you, I just wouldn’t have a clue
‘Cuz sometimes it seems like this world’s closing in on me
And there’s no way of breaking free, and then I see you reach for me

Sometimes I wanna give up, I wanna give in, I wanna quit the fight
And then I see you baby, and everything’s alright, everything’s alright

When I see you smile, I can face the world, oh oh, you know I can do anything
When I see you smile, I see a ray of light, oh oh
I see it shining right thru the rain
When I see you smile, baby when I see you smile at me, oh yeah

Baby there’s nothing in this world that could ever do
What a touch of your hand can do, it’s like nothing that I ever knew hey

And when the rain is falling, I don’t feel it, ‘cuz you’re here with me now

When I see you smile, I can face the world, oh oh, you know I can do anything
When I see you smile, I see a ray of light, oh oh
I see it shining right thru the rain
When I see you smile, baby, baby when I see you smile at me

Sometimes I wanna give up, I wanna give in, I wanna quit the fight
Then one look at you baby, and everything’s alright, hey everything’s alright
So right

When I see you smile, I can face the world, oh oh, you know I can do anything
When I see you smile, I see a ray of light, oh oh
I see it shining right thru the rain, yeah
When I see you smile, yeah I can face the world, oh oh, you know I can do anything
When I see you smile, oh yeah, baby when I see you smile, smile at me

Ah..asik banget lagunya nih. Cocok buat relaks ya.

Jam di pojok kanan bawah laptopku (lebih tepatnya netbook) menunjukkan angka 7:34 PM. Artinya masih cukup sore untuk bisa santai-santai menikmati kesendirian di kamar kos berukuran 3×3 meter ini. Sambil minum air putih yang menyehatkan tubuh (ngirit), aku putar lagu When I See Your Smile versi Bad English.

Aku sangat suka dengan lagu ini. Selain bisa buat teriak-teriak, juga liriknya menurutku cukup keren. Sisi romantisnya kena dan itu diungkapkan dengan cara yang asik. Menurutku, Bad English menyanyi dengan baik. Mereka bisa menginterpretasikan lagu sesuai dengan apa yang ada di dalamnya.  Untuk itu aku mau standing applause buat mereka (efek nonton Indonesian Idol).

Yaudah pokoknya suka banget sama lagu ini. Kalau disuruh milih dari seluruh playlist malam ini, kamu yang nomor satu. Dan menurut aku, kamu akan tetap melaju sampai final. Semoga penduduk Indonesia tidak asal vote.  Oke silakan Daniel!

Oh iya ada yang mau download lagunya? Asik deh dijamin, terutama buat yang udah punya pacar dan kehabisan ide mau nyanyiin apa buat doi. Download aja di sini: When I See Your Smile – Bad English. Gimana lagunya menurut kamu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s